Asociatii de locatari

ELECTROVANA SI SENZORI PENTRU CASA SCARII

Conform ordinului ANRE nr. 5/05.02.2009, începând cu data de 05.06.2018 a devenit obligatorie montarea detectoarelor automate de gaze naturale în apartamente și pe casa scării.

Neîndeplinirea acestor cerințe poate atrage sancțiuni, de la amenzi până la sistarea livrării gazelor naturale până la intrarea în legalitate a asociației de proprietari.

Trebuie să știți că acest ordin este emis pentru SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ și este în deplină conformitate cu normativele Uniunii Europene.

Preturi de la 349/Apartament

Gratuit : 

  1. Verificare electrica completa
  2. Verificare/revizie gaze pentru fiecare apartament.

Avantaje:
– Senzor de ultima generatie-omologat si autorizat
– Sistemul respecta intocmai legislatia in vigoare referitoare la domeniul gazelor naturale( NTPEE 2008 ,Ord 179/2015)
– Nu sunt necesare interventii prin perfoare asupra peretilor si planseelor ca in cazul sistemelor de detectie a pierderilor de gaze cu fir nefiind afectate finisajele interioare sau structura de rezistenta a imobilului.
– In situatia aparitiei pierderilor de gaze ,identificarea apartamentului unde au aparut acestea se face cu usurinta fiind pe display-ul receptorului montat pe casa scarii

Preturile contin TVA, materialele si manopera aferente.
Garantia sistemului wireless este de 2 ani iar durata medie de viata a detectorului este de 5 ani. Garantia electrovanei este de 2 ani.

RoxanaAsociatii de locatari